EET GEVARIEERD

ARMAND’S KEUKEN DUURZAAM EN BETAALBAAR GENIETEN.

Ooit toen ik nog een klein jongetje van 6 was heb ik gezegd dat ik kok wilde worden.
En wat is er mooier dan je jeugddromen uit te laten komen! Ondertussen heb ik ervaring opgedaan in de horeca (als kok) en catering (als locatiemanager) in Maastricht, Den Haag en Washington DC. Nu is het tijd om mijn volgende droom te verwezenlijken: mijn eigen onderneming in maaltijden, soepen en catering. Mijn speerpunten zijn vers, gezond, gemak en dat op een duurzame manier bij u thuisbezorgd.
Iedereen kent die drukke dagen wel waarop er geen tijd is om te koken of gewoon de dagen dat de zin om te koken ontbreekt. Nu is er de mogelijkheid een dagverse gezonde maaltijd of soep thuis te laten bezorgen en op te warmen op het moment dat het u uitkomt. Vooruit laten bezorgen is geen probleem want de gerechten zijn twee dagen houdbaar in de koeling. Dit is ook handig als bijvoorbeeld de donderdag een maaltijd of soep gewenst is deze al op dinsdag of woensdag bezorgd kan worden. Het opwarmen van de maaltijden kan heel makkelijk in de oven, pan of magnetron. Zo heeft u op drukke dagen toch die gezonde maaltijd op tafel staan. Bestellen kan via de website of telefoon. Informeer ook naar de mogelijkheden voor catering bij een verjaardag of feestje. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een soep of maaltijd buffet.

VERSE INGREDIËNTEN

Voor mijn gerechten gebruik ik verse groenten, vlees en vis. De maaltijden en soepen zijn voorzien van een gezonde portie groenten. Het gebruik van zout, suiker en vetten wordt tot een minimum beperkt evenals het gebruik van pakjes en zakjes. De smaak komt van verse kruiden en specerijen.

  • De lekkerste soepen en maaltijden van uitsluitend verse producten.

  • Vlees en vis dat verantwoord is gefokt en gevangen.

  • Natuurlijke ingrediënten – minder zout en minder suiker – smaakvol en verantwoord.

  • Voedzaam, vol met vitaminen, ijzer en andere gezonde bouwstoffen.

DUURZAAM

Door van tevoren te bestellen kan er ingeschat worden hoeveel gerechten er gemaakt moeten worden. Op deze manier kan ik voorkomen dat er etenswaren weggegooid worden. De maaltijden worden verpakt in biologisch afbreekbaar materiaal. De soep wordt geleverd in glazen potten waarover statiegeld (€ 0,50) gerekend wordt. De gerechten worden GRATIS bezorgd met een elektrische bakfiets.

LEVERDAGEN

LEVERDAGEN ZIJN:
MAANDAG T/M VRIJDAG vanaf 16.15 uur

DE NIEUWE MANIER VAN ETEN BESTELLEN

BEZORGING IN HEEL VOORSCHOTEN

ELKE DAG VERS GEKOOKT

PER WEEK EEN WISSELEND MENU

BETAAL PAS BIJ AFLEVERING

GEWOON PER PIN

CATERING

OOK DAT IS MOGELIJK

BEL NU!